Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 06. 2022. 19:18   >>  19:25 18

ADŽIĆ SAOPŠTIO

Zamrznuta imovina 34 ruska državljana

Na liniji stoprocentne usaglašenosti Crne Gore sa vanjskom i bezbjednosnom politikom  Evropske unije danas je napravljen prvi korak u zamrzavanju imovine 34 ruska državljanina kojima su uvedene sankcije, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.   

Kako je objašnjeno u saopštenju, za 44 nekretnine Uprava za katastar i državnu imovinu donijela je odgovarajuća rješenja kojima je ograničeno raspolaganje imovinom u Crnoj Gori ovim licima.

"Crna Gora odlučno ispunjava obaveze preuzete usvajanjem Odluka o uvođenju međunarodnih restriktivnih mjera i samo desetak dana nakon susreta sa šefom Jedinice za Crnu Goru i Srbiju u Generalnom Direktoratu Evropske Komisije za susjedstvo i politiku proširenja Majklom Milerom i šeficom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oanom Kristinom Popom, kojima smo čvrsto stavili do znanja da će naše institucija ostvariti značajne rezultate na ovom polju, to i pokazujemo", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније