Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

27. 05. 2022. 17:24 >> 17:46
6

DEMOKRATE

"Ne možete ni u istu rečenicu sa Đinđićem"

Ne možete ni u istu rečenicu sa Đinđićem, jer Zoran Đinđić nikad nije izdao svoje birače i otišao sa svojim progoniteljima, poručili su iz Demokratske Crne Gore Građanskom pokretu URA.

Oni su to kazali regujući na izjavu poslanika GP URA Miloša Konatara. Podsjećamo, on je na premijerskom satu kazao da Demokrate rade isto što su radili njihovi istomišljenici Radikali i Koštunica početkom 2000-tih u Srbiji, kriminalizacija premijera koji se bori protiv mafije.

"Razumite jednom: što se tiče bezobraznog poređenja Abazovića sa pokojnim premijerom Đinđićem, imalo bi smisla da je Đinđić nakon 5. oktobra pozvao Miloševića i SPS da mu podrže Vladu, a da on SPS-u omogući vršenje najodgovornijih državnih funkcija uprkos rezultatima izbora. Ali nije. A, vi ste baš to uradili. I zato zvečite uprazno, bez ozbiljnosti, bez istine, bez težine. Zato ste vi oni koje su na vlast doveli sljedbenici i nasljednici SRS-a i Šešelja u Beogradu i Podgorici, kod kojih ste bili na konsultacije prije formiranja 43. Kripto-Vlade. Na kraju, pametnom dosta: Đinđića je ubila mafija, protiv koje se borio, dok je Abazovića kripto-mafija dovela na vlast da joj služi", navodi se u reagovanju Demokrata.

Abazović u jeku SKAJ afere imao kriptovani telefon

"Predsjednik Vlade Dritan Abazović je, u jeku SKAJ afere, imao kriptovani telefon sa tom aplikacijom", kazali su iz Demokratske Crne Gore, navodeći da je pravo pitanje šta će Abazoviću kriptovani telefon.

Iz te partije su, reagujući na izlaganja na premijerskom satu, kazali da kriptovani telefon nema ni direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost niti specijalni državni tužilac.

“Pošteni ljudi u Crnoj Gori, koji imaju poštene namjere ne komuniciraju preko SKAJ aplikacije. Ali sada svako zna i kako je pobjegao Radoje Zvicer i kako se štite Lazovići i Milovići u bezbjednosnom sektoru”, rekle su Demokrate.

Iz te partije su kazali da je jasno zašto su, kako su rekli, njihovi članovi hapšeni i zašto su im fabrikovane afere.

“Posebno je jasno zašto je tadašnji predsjednik Skupštine Aleksa Bečić praćen od Kavačkog klana, dok je Abazović imao kriptovani telefon, i zašto su, nakon praćenja Bečića, policijski službenici Ljubo Milović i Petar Lazović ostali netaknuti u bezbjednosnom sektoru”, rekle su Demokrate.

Oni su naveli da je jasno i zbog čega je GP URA jedini subjekt kojeg bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić nikad nije progonio.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније