Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

24. 03. 2022. 13:59 >> 14:00
1

SD SAOPŠTIO

"Novoj vladi da interes tuđe ne bude preči od interesa svoje države"

Blamaža oko sankcija Rusiji opomena je da u narednoj vladi interes tuđe ne može biti iznad interesa sopstvene države, ocijenile su Socijaldemokrate (SD).

"Vlada se evo treći put pokušava okupiti i saglasiti, ne bi li uvela sankcije Rusiji. Hoće oni, najbolju namjeru imaju, na sve su pristali kažu, samo nikako da se skupe da bi to izglasali, a i kad se skupe, pobiju se. Bukvalno. Do izbora u Beranama", navode iz SD-a.

Nakon toga "sve će, istina nevoljno, jer je to u suprotnosti sa njihovim svjetonazorom, najzad izglasati sankcije, zbog čijeg odlaganja i neusvajanja zarad sitnih političkih interesa su nas izbrukali u međunarodnoj zajednici".

"Samo, ne znaju jednu stvar: boljka od koje oni boluju - otpor prema sopstvenoj državi, tačno, proći će na izborima. Ali tako što će na njima biti poslati u zaborav. Neka nam je i ova blamaža odlazeće Vlade za nauk da u niti jednoj narednoj koja bude formirana, ruski ili bilo čiji drugi tuđi državni interes ne smije biti iznad interesa Crne Gore", kazali su iz SD-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније