Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

18. 03. 2022. 12:47 >> 13:04
20

MANDIĆ UVJEREN

"Ulazimo u završnu fazu povratka DPS-a na vlast"

Demokratska partija socijalista (DPS) hoće na prevaran način da se vrati na vlast i mimo izborne volje građana, smatra jedan od lidera DF-a Andrija Mandić, uz ocjenu kako ulazimo u završnu fazu tog procesa.

On je na pres konferenciji ocijenio da je sinoćnji intervju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića na Javnom servisu "obilovao nizom opasnih formulacija velikog broja čak i podmetanja", a posebno, kako je rekao, "u vezi sa lažnim državnim udarom".

"Milo Đukanović je obavijestio javnost da nema besplatnog ručka, pa ni besplatne podrške manjinskoj vlasti i da neće odstupiti da oni sa 29 mandata drže bilo koju drugu riječ osim glavne", rekao je Mandić.

On navodi da im je bitno da i u Građanskom pokretu URA čuju da im je namijenjena ista uloga kao Pozitivnoj Crnoj Gori.

"Opasni intervju Đukanovića je poruka za sve nas, a posebno je poruka važna za one koji donose odluke, poput SNP-a, poput Ure. Ulazimo u završnu fazu povratka DPS-a na vlast", istakao je Mandić.

Predsjednik PzP-a Nebojša Medojević rekao je da će DF učini se da se spriječi prekrajanje izborne volje građane.

"Nema nikakvih evropskih i evroatlantskih procesa sa mafijom", poručio je Medojević, navodeći da Đukanović u intervjuu nastavlja s podjelama u Crnoj Gori. 

Funkcioner DF-a Predrag Bulatović rekao je da nijesu iznenađeni stavovima Đukanovića, navodeći kako žele da poruče da je predsjednik Crne Gore sinoć "izašao iz mišje rupe i shvatio da se možda vratio".

Smatra da ranija parlamentarna većina još uvijek ima šansu da dogovori vladu.

Tvrdi da je inspirator "državnog udara" predsjednik Đukanović, a realizator bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić. 

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније