Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

15. 02. 2022. 13:59 >> 14:14
10

KALUĐEROVIĆ HUTERU

"DPS hranio i branio SPC"

Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke demokratske partije (SDP) Cetinje i odbornik liste "SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje" Boris Kaluđerović poručio je da će se Cetinjem upravljati sa Cetinja.

Podsjetimo, odbornik DPS-a u Skupštini Prijestonice Cetinje Oskar Huter kazao je da su rezultati jučerašnjeg glasanja za izbor predsjednika Skupštine jasno pokazali ko je sve vrijeme govorio istinu, a ko obmanjivao Cetinjane, ko su politički saveznici i budući koalicioni partneri, kome su bitne fotelje, kome su prihvatljive nestranačke ličnosti, a kome nijesu.

"Gospodinu Huteru se u SDP i Liberalima priviđaju Joanikijevi partneri, a nikada riječ nije rekao o tome kako je DPS hranio i branio SPC i učinio je snažnijom od države. Čudo je da gospodin Huter nije vidio odnos njegove partije prema CPC, a da danas nama koji je podržavamo 30 godina lijepi etikete izdajnika. Juče je DPS-ova i velikosrpska politika doživjela fijasko na Cetinju od strane nas i liberala koje su zajedno proganjali", rekao je Kaluđerović.

Kaluđerović pita šta da se radi sa 38 miliona duga, odseljavanjem, umiranjem Cetinja?

"Jesu li i za to krivi SDP i Liberali? Jesu li krivi za vaše neistine o fabrikama i novim radnim mjestima, o izmišljenim projektima?", dodaje Kaluđerović.

Kaluđerović smatra da je priča o funkcijama priča o DPS-u.

"Cetinjski SDP je 12 godina opozicija, a Vi i vaše kolege na funkcijama. Uostalom i postizborni pregovori su pokazali da vas samo zanimaju funkcije i ništa drugo. Ni riječ o konceptu i programu koji je bio suština naše kampanje. Mi smo se borili za promjene, za stručnu i kredibilnu gradsku upravu, a ne za partijske vojnike i ponosni smo što je na našoj listi 16 nestranačkih kandidata. Znamo da nas ne razumijete", zaključio je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније