Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

28. 01. 2022. 13:30   >>  13:31 3

MARTINOVIĆ

"Beranci će zaštititi izbornu volju građana"

Beranci spremno čekaju izbore na kojima će još jednom odnijeti pobjedu i snažno zaštititi izbornu volju građana, saopštio je Aleksandar Martinović iz Prave Berane.

"Uprkos očajničkim pokušajima SNP-a da se izbori u Beranama odgode, Beranci su kao i mnogo puta prije pokazali čvrstinu i upornost, i skupa sa svim snagama koje su se borile, uspjeli da stvore pritisak da se raspišu izbori u Beranama, uprkos svim memorandumskim pritiscima”, navodi se u saopštenju.

Potpisnici Memoranduma na čelu sa SNP-om, po riječima Martinovića, vršili su sve moguće opstrukcije u pokušaju da u Beranama ne dođe do izbora, “unaprijed predviđajući svoj konačni poraz”.

“Uzalud su vam gospodo potpisnici Memoranduma bili svi pokušaji da pobjegnete od građana Berana, ne bi li, kako ste se nadali, Vasojevići „progutali“ memorandumsku izdaju. Još jednom su vas Beranci nadmudrili, nadigrali i ispisali još jednu pobjedu”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније