Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

24. 01. 2022. 18:50 >> 18:58
2

IZABRANA DANAS

Maja Vukićević potpredsjednica PSSE

Potpredsjednica Demokratske narodne partije (DNP) i poslanica Demokratskog fronta (DF), Maja Vukićević, na današnjem zasijedanju Parlamenta Skupštine Savjeta Evrope (PSSE), izabrana za potpredsjednicu Parlamentarne Skupštine.

Kako navode iz DNP-a, na istoj sjednici danas su izabrane i ostale potpredsjednice, kao i novi predsjednik, Tini Koks iz Holandije.

"Mediji su prenijeli i informaciju da će Maja Vukićević, kao i ostale izabrane potpredsjednice Parlamentarne Skupštine, po redosljedu, prema starosnom kriterijumu, kao jedna od osamnaest potpredsjednica, biti u prilici i da predsjedava Skupštinom SE", navode u saopštenju.

DNP ocjenjuje da je sve to, nesumnjivo, osobita čast i priznanje za Vukićević, kao i za Partiju koju predstavlja, za poslanički klub DF-a, kao i Skupštinu Crne Gore u cjelini.

"Od posebnog značaja svakako je i informacija da je Vukićević izabrana za potpredsjednicu prema inicijalnom predlogu cjelokupne delegacije Crne Gore u PSSE", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније