Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Marija Radulović, TVCG ]

21. 01. 2022. 20:00 >> 20:03
6

POLITIČKA DEŠAVANJA

Građani zbunjeni, ništa im nije jasno

Zbog turbulentnih političkih dešavanja u našoj državi građani su kažu zbunjeni, i ništa im nije jasno. Zabrinuti su šta će biti dalje i kako će se to odraziti na njihov život. Da se javnosti moraju bolje pojasniti razlozi određenih poteza, smatra politikolog Miloš Perović, jer ovako, kaže, imaju osjećaj da su na njih svi zaboravili.

Šta je u njihovu korist, građani više ne znaju, jer i nemaju dovoljno informacija.

“Građanin očekuje nešto, glasao je za nešto i ušao je u nešto što je proces već godinu i po, a ne osjeća benefite onoga što je pokrenuto. Građani će morati da se naviknu na dešavanja da se vlada češće mijenja i nećemo se vraćati u neka vremena gdje smo imali vlade koje su trajale 30 godina”, kaže Perović za TVCG.

Strpljenje naroda nije bezgranično i njihova pitanja su dugo bez odgovora.

Možda će nešto i biti jasnije za desetak dana kada se očekuje da poslanici glasanjem o inicijativama, koje jedna drugu sustižu, stave tačku na višemjesečnu političku krizu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније