Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

16. 01. 2022. 12:33 >> 15:08
6

GOLUBOVIĆ ZA PORTAL

"Nema osnova da se pokrene pitanje povjerenja i statusa u stranci"

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović (DPS) rekao je za Portal RTCG da nema ništa sporno u njegovim nastupima što bi moglo da bude osnov da se njemu uskrati podrška ili pokrene postupak preispitivanja povjerenja u Demokratskoj partiji socijalista Crne Gore. On je objasnio i da je iznenađen kako su u stranci reagovali nakon njegovih, kako je rekao, nepotpuno prenijetih izjava. 

"Niko me iz stranke nije zvao, sada se oglašava Marta Šćepanović, i Izvršni odbor OO Pljevlja, i to me čudi jer sam duboko ubijeđen da sam postupio ispravno i zaista nema osnova za takvo postupanje. Može da se pogleda cijeli materijal, koji je snimljen, vidjeće se da sam u pravu. Ono što je dato i emitovano ne predstavlja ono što sam zaista htio da kažem", saopštio je Golubović, govoreći o prilogu koji je emitiovan na Gradskoj televiziji. 

Kako je naglasio, čudi da se tako nastupa od strane njegovih stranačkih kolega a prethodno ga niko nije zvao da ga pita za mišjenje.

"Osnova nema da se pokreću ova pitanja, zaista sam iznenađen", naveo je Golubović. 

Za Radio Crne Gore, Golubović je kazao da nema problem sa tim da mu Opštinski odbor DPS-a preispita povjerenje, ali kako dodaje ima problem sa tim da etiketiranjem i sa onim što nije izjavio, što ne misli i što nije nikada pokazao.

Kaže i da niko iz BS nije kontaktirao da sa njim razgovara na tu temu.

Pljevaljski Izvršni odbor DPS-a, na jutros održanoj sjednici, ogradio se od izjava predsjednika Opštine Pljevlja Igora Golubovića, saopšteno je iz te partije. Navode da je riječ o nedopustivoj izjavi u odnosu na dešavanja u gradu, ali i u odnosu na politiku koju zastupa DPS.

 

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније