Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V./Radio Petnjica ]

23. 12. 2021. 21:38   >>  23:41 1

PONOVLJENO GLASANJE

SNP došla do mandata u parlamentu Petnjice

Socijalistička narodna partija je na izbornom mjestu broj tri u Radmancima, Opština Petnjica, osvojila je dovoljno glasova da bi dobila mandat u lokalnom parlamentu. To su nezvanične informacije koje je objavio Radio Petnjica. 

Kako se ističe, SNP je u Radmancima osvojila 12 glasova što će biti dovoljno za osvajanje jednog mandata i ulazak u lokalni parlament. Prema istim informacijama Stranka pravde i pomirenja osvojila je 21 glas, čime nije dostigla uslov za osvajanje četvrtog mandata.

Zbog ovih rezultata, DPS je ostao bez jednog, ranije osvojenog mandata. 

Ponovljeno glasanje na biračkom mjestu broj tri bilo je takvo da je SPP dobila 21 glas, SDP jedan, SDP jedan, BS 37,  DPS 90, Demokratska Crna Gorabez glasova i SNP 12 glasova. 

Jedan listić je bio nevažeći.

Na izborima 5. decembra SPP je dobila sedam glasova, SDP sedam, SD deset, BS 50, DPS 71, Demokrate sedam i SNP pet glasova. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније