Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

09. 12. 2021. 12:28   >>  12:33 13

U OVOM MOMENTU

URA: Nemamo razloga da rušimo vladu

Građanski pokret URA u ovom trenutku nema razloga da glasa nepovjerenje Vladi Crne Gore, saopšteno je iz ove političke organizacije, uz poruku da čekaju ponedjeljak kako bi vidjeli hoće li oni koji od 4. decembra prošle godine ruše Vladu to i učiniti.

URA, kako navode, sa nestrpljenjem čeka ponedjeljak kada će se raspravljati o povjerenju Vladi jer će to biti prilika da se vidi ko drži do riječi a ko ne, saopštili su iz ove partije.

Poručuju da su jedina partija na političkoj sceni sa kojima su stvari jasne.

"Naši stavovi i program su jasni i nedvosmisleni i ko misli da ćemo ih prilagođavati drugim političkim partijama grdno se vara. U Skupštini ćemo uvijek glasati za ona rješenja i zakonska akta koja znače napredovanje Crne Gore ka EU i reformu sistema. Od tog puta neće nas pokolebati niko, a ponajmanje oni čija politika je samo buka i bijes, bez stvarnog utemeljenja i snage. Neće nas pokolebati ni oni koji su za krucijalne stvari koje se tiču daljeg napretka Crne Gore oduvijek uzdržani“, saopštili su oni.

Ističu da je ispravnost imenovanja Nikole Mugoše za predsjednika DIK-a danas potvrdila i Delegacija EU u Crnoj Gori i OEBS, te i da je to potvrda njihovog ispravnog izbora.

„U ovom trenutku Građanski pokret URA nema razloga da glasa nepovjerenje Vladi. Čekamo ponedjeljak pa da vidimo hoće li oni koji od 4. decembra prošle godine ruše Vladu a dio su vlasti to realizovati u djelo i ko to dijeli lekcije o izdaji u Crnoj Gori i drži do svoje riječi“, poručili su oni.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније