Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z. [ TVCG ]

30. 11. 2021. 15:38   >>  15:39 13

MEDOJEVIĆ

DF neće glasati sa DPS-om za nepovjerenje Vladi

Medojević je na pres konferenciji kazao i da neće podržati nijednu inicijativu iza koje stoji Demokratska partija socijalista, pa ni onu o izglasavanju nepovjerenja Vladi koju je inicirala opozicija, ali da mogu razgovarati o mogućnosti održavanja prijevremenih izbora.

Medojević tvrdi da je program Evropa sad neodrživ i upozorava da će povećanje penzija i plata napraviti manjak u budžetu od 450 miliona eura.

"Zašto mi eksperimentišemo s ovim i kolika je opasnost od jednog takvog eksperimenta za državu? Država nije igračka. Baknkrot znači da ćete imati po zakonu minimalnu platu po 450 eura, ali da je nećete primati ", kazao je Medojević.

On je kazao da će poslodavci u Crnoj Gori, ako im se nametne obaveza da plaćaju po 450 eura minimalnu zaradu, to rješavati na dva načina.

"Ili povećanjem cijena, što će gurati inflaciju, ili otpuštanjem radnika što će gurati nezaposlenost. Prema tome, poštivani građan, nema dijeljenja onoga što nijeste zaradili", naglasio je predsjednik PzP-a.

 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније