Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

27. 10. 2021. 14:41 >> 14:42
1

PROFESIONALCI

Odbor podržao Bigovića i Goranovića

Odbor za bezbjednost i odbranu jednoglasno je podržao imenovanje pukovnika Milana Bigovića za vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Irskoj na rezidentnoj, i Francuskoj, Danskoj, Norveškoj i Islandu na nerezidentnoj osnovi. Odbor je takođe jednoglasno dao pozitivno mišljenje i da Generalni direktor Obavještajno bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane bude potpukovnik Todor Goranović.

“Imala sam priliku da sarađujem sa obojicom u naučnom smislu tako da mi je drago da je prepoznata njihova vrijednost i značaj za Crnu Goru jer su mladi ljudi, perspektivni i mislim da su se držali svoje karijere u profesionalnom smislu. To ih na neki način preporučuje”, kazala je ministarka odbrane Olivera Injac.

Poslanik DPS-a Predrag Bođšković kazao je da mu je bila čast da sarađuje sa njima pune četiri godine.

“Znam jednog i drugog kao vrhunske oficire. Zbog toga su  bili na istaknutim funcijama. Ka se nadam da im moja lijepa riječ neće biti prepreka u karijerama, ako je tako, dozvolite da povučem sve ovo, pa da ih vi izglasate”, kazao je Bošković.

Predsjednik Odbora Milan Knežević našalio se da to što potpukovnik Goranović govori ruski ga preporučuje da bude izglasan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније