Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

26. 10. 2021. 10:24 >> 10:25
4

"NE KRIJE MRŽNJU"

Zogović: Uljarević pregazila sve principe

Nedopustivo je da neko vrijeđa i ponižava bilo kog građanina Crne Gore, a kamo li cijeli narod po bilo kom osnovu, poručio je poslanik Demokratskog fronta (DF) u Skupštini Crne Gore, predsjednik Administrativnog odbora i član Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Milun Zogović.

On je to saopštio nakon predstavljanja istraživanja Centra za građansko obrazovanje, koje je predstavila izvršna direktorica te nevladine organizacije Daliborka Uljarević.

"Glavna promoterka "gradžanizma", gospođa Uljarević, kao dama pregazila je sve granice lijepog ukusa a kao javni djelatnik sve principe, skrupule i elementarnu pristojnost trujući medijsko nebo opasnim prizemnostima. To što gospođa Uljarević ne može da prikrije i kanališe mržnju prema srpskom narodu, to je njen problem", kazao je Zogović.

Da Uljarević nije javni radnik, kako je naveo, bilo bi potpuno periferno.

"Srbima je svejedno šta o njima misli Daliborka Uljarević i njoj slični. Otrovna mržnja prema jednom narod i to prema onom koji je dao nemjerljiv doprinos u stvaranju i opstanku Crne Gore je problem onog ko mrzi a ne tog naroda. Gospođo Uljarević možete da mrzite koliko hoćete ali morate naučiti da se obraćate sa dužnim poštovanjem i uvažavanjem", zaključio je Zogović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније