Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

25. 10. 2021. 22:22 >> 22:39
7

MILATOVIĆ REAGOVAO

"Funkcioneri DPS-a decenijama uništavali CG"

Funkcioneri Demokratske partije socijalista (DPS) očigledno imaju selektivnu amneziju pa su zaboravili da su decenijama upravo oni radili na uništenju Crne Gore čemu svjedoči i stanje javnih finansija i ekonomije u momentu kada su izgubili vlast, rekao je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

Milatović je reagovao na izjavu generalnog sekretara DPS-a, Aleksandra Bogdanovića, koji tvrdi ova Vlada nije ostvarila nijedan rezultat i benefit za građane.

"'Lenka', 'Prva petoljetka', fabrika elektroda 'Plužine”, 'Titex', 'Radoje Dakić', 'Obod', 'Košuta', 'Marko Radović', mljekara Podgorica i tako redom su fabrike koje su uništavali dok su nizali afere 'Telekom', 'Limenka', 'Koverta', 'Zavala', 'Snimak', i tako redom... To su primjeri korupcije i nepotizma koji su i danas sinonim za njihovu vladavinu. Za to vrijeme, građani su dovedeni na rub egzistencije, sa minimalnom zaradom od 222 eura, a benefite je vidjela samo nekolicina povlašćenih", napisao je Milatović na Tviteru.

Milatović ističe da sada oni isti drže lekcije Vladi.

"Vladi koja je sve napore usmjerila na ispravljanje nepravdi koje su oni učinili, svakodnevno iskreno radeći u cilju boljeg života građana, minimalnu zaradu od 450 eura, povećanje prosječne zarade, stabilizaciju javnih finansija i ekonomski oporavak", zaključio je Milatović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније