Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Autor: RTCG Portal ]

08. 07. 2021. 08:57 >> 08:58
1

RADOVIĆ

Nijesam za izbore u Budvi, ali ko jeste - zna put

Predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović kazao je da je protiv novih lokalnih izbora u metropolit crnogorskog turizma, a da oni koji misle da bi Budvani opet trebalo na birališta - znaju koji je put do toga.

"Nikakav problem, neka preduzmu sve što treba i daćemo mišljenje o tome. Dogovor je ipak izvjestan i ne sumnjam da se neće napraviti", rekao je Radović u Jutarnjem programu TVCG.

Podsjećamo, političku situaciju u Budvi usložnilo je to što lokalni parlament nije usvojio Izvještaj o radu predsjednika Opštine Budva Marka Carevića.

Na pitanje zašto je odbio da zakaže novu sjednicu na kojoj bi se ponovo glasalo, Radović je pojasnio da nije u pitanju odbijanje niti zakazivanje bilo kakve nove sjednice.

"To je sjednica koja je i dalje u toku bila, zahtjev je bio kolega da se ponovi glasanje. To poslovnički nije moguće. Prvi put bi u istoriji bilo da se tako nešto desi", rekao je Radović.

Demokratska Crna Gora je bila uzdržana tokom glasanja o Izvještaju jer su smatrali da ima manjkavosti u dokumentu.

Govoreći o turističkoj sezoni, Radović je rekao da je zadovoljan, ali da ne bi želio da previše hvali rezultate Vlade Crne Gore i Turističke organizacije.

"Budva je puna, neka se ovako nastavi i mislim da ćemo imati dobre rezultate", rekao je Radulović, navodeći da je finansijska situacija u gradu stabilna.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније