Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 06. 2021. 10:55 >> 10:56
4

OPŠTINSKI ODBOR TVRDI

"URA ima sve veću podršku Bjelopoljaca"

Bjelopoljski odbor Građanskog ppokreta URA saopštio je da je vidljiv rast podrške građana u susret Trećem redovnom kongresu te političke organizacije.

Predsjednik bjelopoljskog odbora Građanskog pokreta URA Hajrudin Bučan kazao je na sinoćnjoj sjednici tog odbora da svi imamo različite poglede na stvari koje se dešavaju na političkoj sceni u Crnoj Gori.

"Neke su dobro odrađene, ali ima i onih koje zaslužuju oštru kritiku. Najveći izazov za Građanski pokret URA je ostvaren, a to je smjena DPS-a. Vlada je usvojena na principima za koje smo se zalagali, ali, ima prostora za napredovanje. Za 200 dana nije urađeno dovoljno u pravcu demontaže cjelokupnog sistema bivše vlasti“, saopštio je on.

Sjednica je održana iz dva dijela i uz poštovanje epidemioloških mjera.

Bučan je kazao da su iz tog odbora očekivali da će se smjene pojedinaca iz prethodnog režima u vlasti odvijati brže.

"Ne mogu da ne pohvalim rad direktora Opšte bolnice u Bijelom Polju Kenana Erovića, koji je, podsjećamo, prije nekoliko dana objavio podatak da je ta bolnica u minusu u iznosu od blizu milion eura. Poručujemo doktoru Eroviću da ima punu podršku naše partije u otkrivanju svih koruptivnih radnji", kazao je Bučan.

On je istakao da podrška toj partiji raste u Bijelom Polju, i pored velikih problema koji muče taj grad, prevashodno nezaposlenosti.

"Potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider naše partije dr Dritan Abazović ima u nama oslonac za nastavak borbe protiv svih koji su se ogriješili o zakone. Osjetan je priliv novih članova, što je garancija za dobar rezultat na sljedećim izborima. To je najbolji dokaz da je Građanski pokret URA na pravom putu, kao i da politika građanske, evropske i ekološke Crne Gore nema altrenativu“, zaključio je Bučan.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније