Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 05. 2021. 22:57 >> 22:58
4

ABAZOVIĆ

"Izuzetno zadovoljni rezultatom"

Lider GP URA Dritan Abazović je poručio kako su izbori u H.Novom podigli ljestvicu demokratije u Crnoj Gori i da su zabilježili mnogo bolji rezultat nego na prethodnim izborima u tom gradu.

"Dokazano je da građanska opcija raste i da možemo da vodimo jednu pristojnu kampanju..Nikakvih tenzija nije bilo i sad možemo da se okrenemo turističkoj sezoni", poručio je Abazović.

Smatra i da je najveću pobjedu odnijela lokalna Novska lista.

"Vidjelo se da, kad DPS ne može da pobijedi, da nema nikakvog radikalizma. Uporedite izbore u Nikšiću i Herceg Novom", ocijenio je Abazović.

Iz GP URA su poručili da će, o postizbornoj koaliciji, razgovarati sa svima osim sa DPS-om.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније