Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 11. 2020. 12:51 >> 12:52
12

REAGOVANJE PKS

"Prihvatanje apostolske Vlade prevara URE"

Partiotsko komitski savez Crne Gore poručio je Građanskom pokretu URA da je samo prihvatanje, kako su kazali, apostolske Vlade i mandatara koji je “već posvađao i svoje birače i predstavnike partija koje su ga dovele na vlast”, prevara. Pozvali su sve birače URE da prije 2. decembra „stave prst na čelo“ i dobro razmisle.

“Da li je nova Vlada mandatara Krivokapića zaista ekspertska; da li objedinjavanje četiri ključna, nacionalna resora u jedan, znači boljitak u političkoj praksi ili svjesno zatiranje crnogorskog nacionalnog bića, oličenog u vjerovatnom progonu crnogorskih institucija, a preko predložene ekspertkinje „4 u 1“, za koju i vaša poslanica Božena Jelušić kaže da je „sporna ličnost", zbog “njene violentnosti i spremnosti da dijeli tvrde izjave na društvenim mrežama”, što je  “dovodi u poziciju da ne kreće čak ni sa nule, već od minusa", navodi se u saopštenju.

Oni posebno apostrifiraju to što je Jelušić kazala da je dobila lična uvjeravanja od mandatara da "od strane gđe Bratić neće poteći ništa što bi moglo dovesti u pitanje sekularni, multinacionalni i antifašistički put Crne Gore".

“ Lična uvjeravanja??? Licemjerno, gđo Jelušić, nema šta! Znate odlično, kao i Vaši poslanici, ko nam dolazi da odlučuje, a znaćete i ko će, po “dubini” cimentirati resore i kakvom politikom”, navodi se u saopštenju.

Samo prihvatanje tzv.apostolske Vlade i mandatara koji je već posvađao i svoje birače i predstavnike partija koje su ga dovele na vlast, je , kako su kazali, prevara.

“Vi što propagirate “građansko”, na osnovu čega ste dobili povjerenje građana, prihvatate “religijske ekstaze” mandatara, Vi, što se, naoko, borite protiv nepotizma, prihvatate rođake, kumove i prijatelje tog mandatara kao eksperte, iako nikad za njih nijeste čuli, Vi, koji se borite za “jednakost svih građana”, a time i naroda, dopuštate svojim glasovima da Crnogorci, u projektovanom “srpskom svetu”, postanu statistička greška; Vi, tobož, legalisti, dajete mandat Vladi koju niko nije želio! Osim Srpske pravoslavne crkve. I tu je vaša politička tragedija”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније