Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Pobjeda

20. 09. 2020. 22:39   >>  22:54 6

REAGOVAO KLIKOVAC

"Netačne tvrdnje URA, štitio sam porodicu"

Sudija Upravnog suda Srđan Klikovac demantovao je tvrdnje GP URA da je prijetio njihovom članu i nastavniku razredne nastave u OŠ “Branko Božović“ u Podgorici Mitru Magovčeviću zbog iznošenja nepravilnostiu ustanovi u kojoj radi.

“Netačne su tvrdnje ovog pokreta budući da sam ja samo štitio svoju porodicu od evo višegodišnjih napada njihovog člana na Gordanu Klikovac. Naime, njihov član već mjesecima Gordanu Klikovac proziva u više medija lažno je optužujući u vezi nezakonitosti njene diplome. Njihov član je takođe na vajber grupi iznio sledeće riječi, a u vezi njenog izbora za direktora škole, sledeće riječi. Gordana Šehović, Poslednja igra leptira (zna se ko je bio frontmen te grupe i kako je okončao svoj život, a ako GP URA sa tim nije upoznata može taj podatak naći na internetu)”, naveo je Klikovac u reagovanju na tvrdnje URA.

Dodaje i da je član GP URA rekao da će se to riješiti reizborom u njegovu korist čim se formira Vlada.

“Revotiran ovom objavom nazvao sam njihovog člana, predstavio mu se nakon čega mi je isti rekao da nema vremena i riječ mrš. Ponovo sam ga pozvao sa namjerom da mu ukažem da se ne sprda sa mojom porodicom i mojim prezimenom, ali se nije javio. Nakon toga sam mu uputio poruke da je pi.da i koja riječ predstavlja ne prijetnju već karakternu osobinu jednog muškarca. Vjerovatno vi iz ovog pokreta mislite da vam je sve dozvoljeno pa i miješanje u porodicu i da je napadate bez ikakvog razloga? E pa prevarili ste se, muško sam i ja i moja dva sina ćemo znati odbraniti njihovu majku od posprdavanja sa našim prezimenom i prijetnji da će završiti kao Neša leptir. Na kraju vam preporučujem da se bavite politikom, da pazite šta kome obećavate na vajber dopisivanju i da moju porodicu ostavite na miru”, navodi se u reagovanju Klikovca.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније