Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

03. 08. 2020. 14:06 >> 14:08
4

SNP ANDRIJEVICA

"Hvale se rezultatima, a mladi odlaze"

Predsjednik opštine Andrijevica Srđan Mašović, jučerašnjom izjavom prilikom predaje izborne liste DPS-a, pokazao je svu osionost neodgovornog sistema vlasti kojem pripada, pripisujući joj i one investicije koje su odrađene posredstvom Direkcije javnih radova, ističu u koaliciji SNP NSD.

Hvaleći se rezultatima, kako ističu u saopštenju SNP-a, Mašović je zaboravio da kaže koliko se mladih ljudi iselilo iz Andrijevice za vrijeme njegovog mandata i koliko je fabrika otvoreno otkad je DPS na vlasti.

"Uzgred je građanima, a posebno mladima obećao i 200 virtuelnih radnih mjesta u vojsci, iako kasarna u Andrijevici nije ni počela da se gradi. Da pomenemo i to da dobar dio radnih mjesta u administraciji i lokalnim preduzećima nije ekonomski održiv u vremenu krize koja nam je žestoko zakucala na vrata. Nadamo se da će građani prepoznati lažna obećanja lokalnih moćnika i shvatiti da se iza njihovih lijepih riječi krije želja za vlašću i ličnim bogaćenjem", navodi se u saopštenju.

Vjeruju da su, kako kažu, ponosni građani Vasojevića shvatili da glasanjem za DPS i SD glasaju za otimanje imovine SPC, te za bogaćenje tajkuna bliskih vlastima u projektima izgradnje malih hidroelektrana.

"I na kraju da kažemo da predsjednika svih građana Andrijevice nema na poslaničkoj izbornoj listi DPS-a", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније