Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

17. 12. 2019. 15:18 >> 15:19

51 ČLAN

SDP izabrala novi Opštinski odbor u Podgorici

Socijaldemokratska partija je na Konvenciji Odbora Glavnog grada izabrala 51 člana novog Opštinskog odbora u Podgorici.

Predsjedavajući Konvencije i predsjednik Opštinskog odbora Miloš Vukčević, zadovoljan je jer se u novom opštinskom odboru nalazi značajan broj novih ljudi prepoznatljivih u svojim profesijama, uglednih u društvenoj zajednici koji će svakako dati ozbiljan pečat radu novog Odbora i partije kao cjeline.

 „Novi sastav opštinskog odbora kvalitetom ljudi, obrazovnom strukturom i novim mladim ljudima koji su izabrani garancija su dobrih rezultata Partije u Glavnom gradu“, naglasio je Vukčević.

On je  istakao da je ponosan što su u sastavu Odbora ugledni građani kao što su bivši ministar poljoprivrede Budimir Mugoša, ljekar Dejan Dragašević, univerzitetski profesor Vladimir Komnenić, advokati Čedo Dobrović i Denis Glogić i mnogi drugi.

„Sa nama su profesori Univerziteta, ugledni ljekari, advokati, pravnici, ekonomisti, inženjeri, ali i časni penzioneri, studenti, svi  oni koji pošteno žive od svog rada i svi su oni bogatstvo ovog Odbora i naše Partije“, naglasio je Vukčević.

Počasni predsjednik SDP Ranko Krivokapić, koji je prisustvovao Konvenciji, je naveo da je SDP prepoznat u javnosti kao nesporna državotvorna i međunarodno legitimisana partija, koja je uspostavila temelje građanske, multietničke i evropske Crne Gore i kao takva je nezaobilazan faktor u daljim političkim procesima koji stoje pred državom.

„Danas je borba za državu borba za svakog njenog građanina, za pravdu, za jednake šanse za sve, za bolji standard i za život dostojan čovjeka. Danas je borba za državu i da očuvamo resurse i društvena dobra koja služe svima, a ne da ona služe nekolicini bliskim vlasti. Država bez pravde je osuđena na slabljenje, a njeni građani, posebno mladi, okrenuti napuštanju svoje domovine“, rekao je Krivokapić.

„SDP je zato temelj borba za drugačiju Crnu Goru, državu koja će dalje jačati svoju državotvornost ali i državu koja će širiti ekonomsko-socijalnu koheziju, osjećaj pravde kod svakog njenog građanina, državu koja će jačati osjećaj zajedništva a koja neće zavađati da bi se vladalo“, dodao je Krivokapić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније