Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 09. 2013. 14:30 >> 14:30
2

POČELI KAMPANJU

Ratku Đurkoviću članska Pozitivne

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović danas je na Cetinju svečano uručio člansku kartu i dres proslavljenom crnogorskom rukometašu Ratku Đurkoviću. Đurković je, obraćajnući se prisutnima, kazao da je na Cetinju napravio prve uspješne korake kao sportista i da pristupanjem, prvi put, političkoj partiji želi ostvariti nove uspjehe.

„Ako nekog pitate za Ratka Đurkovića rećiće to je bio sjajan radnik, prije svega, uporan čovjek i imao je znanje, mislim da je to konekcija koja je povezala mene sa ljudima iz Pozitivnog tima“, rekao je Đurković, dodajući da vjeruje da će doprinijeti da Pozitivna Crna Gora bude još jača partija, kojoj će ljudi da vjeruju.

Predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne na Cetinju, Dragan Ćiro Cvetković je rekao da posebno raduje  činjenica što je toj partiji pristupio vrhunski sportista Đurković  i dodao da Pozitivnoj svakodnevno prilaze mladi ljudi, ljekari i penzioneri spremni da ulože svoje znanje, trud i rad za bolje Cetinje.

“Naš grad ima šansu, mi to znamo – samo mu je treba pružiti.  Cetinje ima potencijal – mi ćemo ga probuditi.  Građani Prijestonice mogu računati da su sa nama potpisali  Ugovor – sve što kažemo, uradićemo; sve što započnemo, završićemo. I ne manje važno,  građani će zajedno sa nama dogovarati i birati prioritete-što ćemo i kad da radimo”, istakao je Cvetković

Predsjednik Pozitivne Darko Pajović je kazao da Pozitivna počinje važnu političku bitku koja će konačno da donese promjene ne samo Cetinju već i cijeloj Crnoj Gori.

„Mi pripadamo generaciji političara koja je sazrijevala na cetinjskim trgovima, kad kažem sazrijevala mislim na usvajenje vrijednosti, svih onih ideala slobodne i demokratske Crne Gore“, rekao je on.

Pajović je istakao da  Cetinje 16. novembra bira između onoga što nije dobro i onoga što je dobro. 

„Cetinje  16. novembra bira između vlasti DPS-a ili vlasti Pozitivne. Izbor je lak, ja nemam dilemu“, zaključio je Pajović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније