Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

14. 08. 2024. 12:54 >> 12:54
Čitaj mi:

"SVE OVO JE ZASTRAŠUJUĆE"

Mašković: Za Vodovod mještani Kuća Rakića građani drugog reda

Mještani Kuća Rakića, nakon gotovo tri mjeseca patnje, imaće vodu samo noću i to nauštrb građana nekoliko naselja Podgorice, koji će po sedam sati biti bez vode, što ne predstavlja adekvatno rješavanje problema, saopštio je Miloš Mašković, predstavnik Evropskog saveza i član Izvršnog odbora SD-a.

Mašković ističe da se postavlja pitanje "šta je gotovo tri mjeseca radio podgorički Vodovod".

"Nažalost, čekali su datum izbora, na najbrutalniji mogući način igrajući se sa ljudskim životima. Nesposobnost i neznanje ljudi na rukovodećim pozicijama i ovoga će puta platiti građani Kuća Rakića, Zabjela, ili Tuškog puta, svejedno je. Imamo građane prvog i drugog reda, one koji, po nečijoj procjeni, zaslužuju vodu tokom dana i one koji, po nečijoj procjeni, zaslužuju vodu tokom noći", istakao je Maškvović.

Sve ovo je, prema njegovim riječima, zastrašujuće.

"A o posljedicama ovakvog stanja niko ne govori", ističe Mašković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније