Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

P.R.

17. 07. 2024. 15:40 >> 15:39
1
Čitaj mi:

SUBNOR REAGOVAO

"Dajkoviću, okani se ćorava posla"

Iz Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata i antifašista Crne Gore (SUBNOR) poručili su predsjedniku Slobodne Crne Gore Vladislava Dajkovića da se mane ćorava posla, kad je u pitanju uklanjanje spomenika Josipu Brozu Titu u Podgorici.

SUBNOR je reagovao na najavu jučerašnju najavu Dajkovića da će Skupštini Glavnog grada uputiti inicijativu o uklanjanju spomenika.

Iz SUBNOR-a navode da je nakon "oslobođenja i osvježenja" stiglo na red rušenje spomenika.

"Velikog Vojvodu Mirka, kao nekad vratiti u Moraču, Mauzolej oburdati niz lovćenske litice, a Tita, predlaže neki Dajković, zadužen za vezu sa glasačima pretvoriti u prah i pepeo. Svi sunarodnici, zaboravlja pomenuti predlagač - rušitelj, bili su zadnji put u jednoj državi, koju su pobjedom nad fašizmom i domaćim izdajnicima stvorili Tito i partizani", piše u regovanju.

Tada i više nikada, ističu iz SUBNOR-a.

"Zato Dajkoviću, okani se 'ćorava' posla", istakli su u reagovanju.

SUBNOR poručuje njemu, kao i svim, kako navode, starim i novim rušitelji Crne Gore:

"Ničija, a posebno Vaša nije i neće gorjeti do zore. Karavan prolazi. Tito i antifašistička Crna Gora ostaju. Svoji na svome."

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније