Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

12. 07. 2024. 14:55 >> 14:55

do jedan sat poslije ponoći

Radnici "Čistoće" od sjutra će odvoziti smeće od 18 sati

Iz gradskog preduzeća Čistoća doo Podgorica obavijestili su javnost da će njihove ekipe, angažovane na poslovima odvoza komunalnog otpada i čišćenja otpada sa javnih površina, od sjutra1 13. jula, poslove u drugoj smjeni obavljati od 18 sati do jedan sat poslije ponoći.

"Napominjemo da su zaposleni u prvoj smjeni od prošle nedjelje počeli da rade od 6 do 13h, a treća smjena poslove obavlja po ustaljenom rasporedu, od 22h. Zaposleni angažovani na poslovima manuelnog čišćenja javnih površina poslove na otvorenim prostorima obavljaju u ranim jutarnjim i kasnim popodnevnim satima, dok u najtoplijim periodima dana poslove obavljaju u blokovskim površinama kako bi izbjegli direktno izlaganje suncu", obavijestili su iz Čistoće.

Zbog ekstremnih vremenskih uslova, mole građane da otpad izbacaju rano ujutru ili kasnije popodne, kao i da izbjegavaju odlaganje otpada pored kontejnera, kako bi pomogli ekipama na terenu, a ujedno dali doprinos zaštiti naših zaposlenih od visokih temperatura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније