Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.M.Lj.

08. 07. 2024. 17:24 >> 17:25

Mašković

Led displeji na stajalištima ne rade, propala investicija od 100.000 eura

Led displeji na autobuskim stajalištima ne rade, propala je investicija vrijedna 100.000 eura zbog nemara gradske uprave, tvrdi odbornik SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

"Digitalizacija autobuskih stajališta koju je pokrenula prethodna gradska uprava, bila je kratkog daha. Na današnji dan nijedan od 30 led displeja širom Podgorice ne radi. Naši sugrađani, pogotovo oni najstariji, ne znaju kada će koji autobus stići zato što je većina led displeja isključena, a na nekima samo piše vrijeme, bez informacija o autobusima koji nailaze", kazao je Mašković.

Navodi da je da nekoj od prethodnih sjednica Skupštine Glavnog grada upozoriona ovaj problem, ali do danas on nije riješen.

"Znam da gradonačelnicu i njenu ekipu nije briga za red vožnje gradskog linijskog prevoza, jer se autobusom voze samo za potrebe marketinga, ali jeste veliki dio naših sugrađana koji koriste usluge javnog prevoza.Još jednom pozivam gradsku upravu da ne dopusti da ova vrijedna investicija propada, a da građanima omogućimo i ovaj servis, odnosno funkcionisanje led displeja", navodi se u saopštenju.

Red vožnje koji se mijenja na dnevnoj bazi, izmjenama linija, neusklađenosti tih podataka sa onim što možete naći na Google mapama su posebne teme koju će, kako je rekao, otvoriti u narednom periodu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније