Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.M.

03. 07. 2024. 14:00 >> 14:00

GlavnI grad

Sjutra nastavak sistemske dezinsekcije na teritoriji Podgorice

Realizacija sistematske dezinsekcije – uništavanje letećih formi komaraca, na teritoriji Podgorice nastaviće se sjutra, 04. jula, poručuju iz Glavnog grada.

Kako su precizirali iz gradske uprave, okvirni termin realizacije je 20:00-00:00 sati.

“U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, jakog vjetra ili kiše, dezinsekcija će biti realizovana u drugim termina, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena. Napominjemo da je Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj Glavnog grada, u saradnji sa Institutom za javno zdravlje i Univerzitetom Crne Gore, organizovao kampanju jačanja svijesti o potrebi prevencije razvoja velikog broja odraslih jedinki komaraca kao prenosioca određenih zaraznih bolesti, u okviru koje su na deset lokacija u gradu postavljeni bilbordi sa smjernicama kako svi možemo doprinijeti prevenciji”, kaže se u saopštenju Glavnog grada.

U tabeli u nastavku navedeni su datumi realizacije druge etape i naselja koja će biti obuhvaćena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније