Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

K. J. [ Gradski portal ]

29. 05. 2024. 20:05 >> 19:59
Čitaj mi:

Drakulović

"Uprkos nedostatku radne snage svi početi radovi biće završeni u planiranim rokovima"

Ekipe Agencije za stanovanje uređuju fasade na 11 stambenih zgrada kroz projekat “Za ljepše lice Podgorice”, saopštila je za Gradsku Tanja Drakulović iz tog resora. Ističe da Glavni grad za uređenje zgrada opredijelio million i 400.000 eura, a da će Agencija nastaviti sa postavljanjem zaštitnih ograda na više saobraćajnica.

Uprkos nedostatku radne snage, kako je naglašeno, svi započeti radovi biće završeni u planiranim rokovima, a zgrade širom Podgorice dobiće novu fasadu, dok će na pojedinima biti zamijen krov, kazala je Drakulović.

“Cijenimo da će do kraja juna površina obrađene fasade kroz ovaj projekat preći 50 hiljada metara kvadratnih. Pojedini objekti bili su izuzetno zahtjevni s aspekta izvođenja, a I velikih gabarita: zgrade Džonson, Pejton, u Ul. Oktobarske Revolucije rađene su fasade, na bulevarima Revolucije i Svetog Petra Cetinjskog, na Starom aerodromu je završena zgrada Spone, započet je I još jedan objekat”, kazala je Drakulović.

Kako bi se saobraćaj odvijao bezbjednije, postavljene su zaštitne ograde duž frekventnih saobraćajnica, što je koštalo oko milion i 400 hiljada eura, kaže Drakulović.

“Do sada su ugrađene zaštitne ograde u ulicama Kralja Nikole, Bratstva i jedinstva i u Moskovskoj. Planirano je da se radi na Bulevaru Pera Ćetkovića i zamjena ograde u Ulici Džordža Vašingtona”, dodaje Drakulović.

Ekipe Agencije za stanovanje će naredne sedmice završiti uređenje ograde oko Vrtića Bubamara u Hercegovačkoj, a postaviće je i na poligonu u Staniseljićima. Drakulović poručuje da će, širom Podgorice, biti postavljeni novi stolovi za stoni tenis i tekbol, kao i sprave za teretane na otvorenom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније