Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.L.B.

28. 05. 2024. 18:33 >> 19:10
1
Čitaj mi:

REAGOVANJE

PES: Milatovićevi odbornici sa DPS-om sabotirali rad gradonačelnice

Pet odbornika Pokreta za Podgoricu sa DPS-om sabotiralo je usvajanje izvještaja gradonačelnice Podgorice Olivere Injac, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Podsjetimo, izvještaj o radu gradonačelnice, organa uprave, posebnih i stručnih službi Glavnog grada za 2023. godinu dobio je podršku odbornika gradskog parlamenta. Za izvještaj je glasalo 27 odbornika, a protiv su glasala četiri odbornika Pokreta za Podgoricu.

“Ovaj potez ne iznenađuje budući da odavno postoji koordinacija sa opozicijom, a osim potrebe da sabotiraju rad gradske uprave sa DPS-om, motiv je i revanšizam prema gradonačelnici i kolegama iz PES-a jer ni pod pritiskom nisu pratili put Jakova Milatovića i napustili partiju”, navode u Pokretu Evropa sad. 

Kako kažu, ono što iznenađuje, jeste što su na ovaj način osporili izvještaj u kojem je integrisan rad i njihovog kadra, a koji su ostali na pozicijama.

“Očigledno je da funkcije, partitokratija i izražen nepotizam opravdavaju sredstva kojima se Pokret za Podgoricu služi”, zaključuje se u reagovanju PES-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније