Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Jelica Novosel, A.B. [ Mreža, TVCG ]

15. 05. 2024. 07:40 >> 07:41
Čitaj mi:

PRIČA IZ GRADSKOG PREVOZA

Podgoričani se sve više voze autobusima, na Zabjelu najveće gužve

Građani Podgorice sve više koriste usluge gradskog prevoza. Tako štede i vrijeme, a i gorivo, a samim tim i svoje strpljenje koje svakodnevno troše u traženju parkinga po gradu.

Vozač autobusa bio je gost u emisiji "Mreža" i ispričao je svoja iskustva toko, svog radnog dana. Nikola kaže da su ujutru i popodne najveće gužve.

"Najveće gužve su od 6 do 8 sati i popodne naravno od 14 do 16-17 sati. Treba razumjeti i druge vozače i treba biti strpljiv u svakoj situaciji", kaže Nikola.

Vujović tvrdi da su najveće saobraćajna gužve u podgoričkim naseljima Zabjelo i Stari aerodrom.

"Tu je i Krivi most, dio od Drača do Starog Aerodroma i dio oko hotela Hilton. To su ti neki "čepovi" popodnevni", navodi Vujović. 

U zadnje vrijeme primjećuje pomak što se tiče saobraćajne kulture, a posebno ga raduje što su to uglavnom mladi ljudi. 

"Mladi žele da pomognu starijim osobama, ustupe im mjesto u autobusu. Lijep je primjer bio kad su se dva mladića ponudila da jednoj starijoj gospođi prebace kese do zgrade", priča Nikola svoja iskustva. 

Građanima Podgorice poručuje da koriste usluge gradskog prevoza. 

"Poslovni ljudi sve češće ne mogu da nađu parking u centru Podgorice i onda je jednostavno naš prevoz prepoznat kao tačan. Dođu na vrijeme na posao, ne traže parking i svima bih preporučio da se voze sa nama. Uštede prije svega, vrijeme, a i gorivo", savjetuje Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније