Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

А.Б. [ Portal RTCG ]

11. 12. 2023. 16:24 >> 16:29

ODLUKA ŽIRIJA

Grupa Makadam i arhitekta Popović dobitnici nagrade "19.decembar"

Žiri za dodjelu Nagrade “19. decembar” za 2023. godinu donio je odluku da ova prestižna nagrada Glavnog grada bude dodjeljena grupi Makadam, za 45 godina rada i postojanja grupe.

Pavlu Popoviću, arhitekte, za cjelokupno životno djelo u oblasti arhitekture i urbanizma.

Iz Glavno graada podsjećaju da je za ovogodišnju Nagradu “19. decembar” podnijeti su predlozi za 12 kandidata, od kojih je 11 ispunilo formalno – pravne uslove za dodjelu.

Žiri u sastavu prof. dr Tatjana Novović, predsjednica i članovi: prof. dr Maja Kostić Mandić, prof. dr Nenad Vujadinović, prof. dr Vuko Domazetović, prof. mr Aleksandar Vujović, doc. dr Milena Lipovina Božović, doc. dr Mehmed Đečević, dr Momčilo Vuksanović, dr Andrija Mikulić, Vuksan Simonović, Srđan Dido Stanojević i Miodrag Živković, odluku o dodjeli Nagrade “19. decembar” za 2023. godinu, donio tajnim glasanjem.

Podsjećamo Nagrada “19. decembar”, dodjeljuje se svake godine u decembru povodom praznika Glavnog grada, za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu i djelovanju u svim oblastima ljudskog stvaralaštva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније