Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

М.М.Љ.

01. 12. 2023. 07:55 >> 13:27
1

POŽAR

Gorjela računarska oprema u suterenu podgoričke zgrade Vektra

Požar koji je tokom noći zahvatio suteren podgoričke zgrade Vektra napravio je veću materijalnu štetu, ali nije bilo povrijeđenih. Naime, vatra je zahvatila računarsku opremu koja je bila u jednoj postoriji, a brzom reakcijom vatrogasaca priječena je veća šteta.

Služba zaštite i spašavanja je u 03.28 sati primila prijavu da gori prostor u suterenu zgrade Vektra.

“Na lice mjesta upućene su tri posade sa deset vatrogasaca, koji su ustanovili da gori računarska oprema. Njihovom brzom intervencijom, požar je ugašen u 03.56”,kazali su iz podgoričke Službe. 

Nakon gašenja požara pristupilo se ventilaciji prostora, tako da je intervencija završena u 04.13 sati.

Iz Ministarstva rada i socijalnog staranja saopštili su da su požar primijetili službenici obezbjeđenja. 

"Brzom reakcijom Službe zaštite i spašavanja požar je ugašen. U saradnji Uprave policije, tužilaštva i sudskog vještaka izvršen je izviđaj. O svim preuzetim radnjama Ministarstvo će obavijestiti nadležne organe, kako je u pitanju pričinjena šteta veće materijalne vrijednosti. Nakon preduzimanja aktivnosti nadležnih institucija obavijestićemo javnost o ishodu istrage. Požar je ugašen u 3.56 časova", saopšteno je iz resornog ministarstva.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније