Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

29. 07. 2023. 13:11 >> 13:24

NOVA IMENOVANjA

Nino Kaluđerović v.d. sekretara za saobraćaj

Za vršioca dužnosti sekretara podgoričkog Sekretarijata za saobraćaj imenovan je Nino Kaluđerović. Dosadašnja sekretarka Lazarela Kalezić je podnijela ostavku pošto je bila u mandatu do marta naredne godine.

Kaluđerović je u dosadašnjoj karijeri bio direktor preduzeća za prevoz putnika Auto Boka, direktor udruženja Put koje se bavilo prevozom putnika u drumskom saobraćaju, zatim šef pravne službe u GSP, imovinsko-pravni zastupnik Prestonice Cetinje.

Kaluđerović je četvrti vršilac dužnosti sekretara kojeg je gradonačelnica Olivera Injac imenovala od početka mjeseca.

Za vršioca dužnosti sekretara za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom imenovana je Slađana Anđušić, dok će u v.d. mandatu Sekretarijatom za finansijske poslove i budžetsku kontrolu rukovoditi Balša Špadijer. Rukovodioca u v.d. mandatu dobio je i Sekretarijat za podršku biznis zajednici i to mjesto zauzeo je Šućo Orahovac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније