Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ M.M.Lj. ]

09. 08. 2022. 23:41 >> 23:39

KONKURS

Besplatni poslovni prostori u TC "Forum" za zainteresovane

Glavni grad raspisao je Konkurs za davanje na besplatno korišćenje poslovnih prostora u Tržnom centru „Forum“, a sva zainteresovana pravna i fizička lica moći će da se prijave do 29. avgusta.

Nakon prvog ciklusa, šest pravnih i fizičkih lica, stekli su pravo da besplatno koriste poslovne prostore do 31. decembra.

“Ovim konkursom Glavni grad na isti način ustupa još 21 poslovni prostor, čime se podržavaju i ohrabruju građani da ostvare svoje biznis ideje i daje značajan doprinos otvaranju novih radnih mjesta u Podgorici”, navodi se u saopštenju.

Realizacija  konkursa značiće i dodatnu valorizaciju i oživljavanje samog prostora.

“Zainteresovana fizička i pravna lica prijavu na Konkurs podnose na propisanom obrascu, sa neophodnom dokumentacijom u zapečaćenoj koverti, sa naznakom: „Prijava na Konkurs za besplatno korišćenje poslovnih prostora u Tržnici „Forum“ – ne otvaraj“, na arhivi Društva „Tržnice i pijace“, ulica Oktobarske revolucije broj 124, Podgorica, zaključno sa 29. avgustom do 15.00h”, kazali su iz Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније