Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

09. 09. 2020. 17:46 >> 17:46

REKONSTRUKCIJA OBJEKTA

Radovi na Kuslevovoj kući privode se kraju

Radovi na rekonstrukciji Kuslevove kuće na obali Ribnice teku planiranom dinamikom, saopšteno je iz Glavnog grada. Navode da je rekonstrukcijom planirano da se ovom objektu vrati stari sjaj i sačuva autentičnost.

Završeni su radovi na rekonstrukcija krova, a u toku je obnova fasade.

"Uskoro će biti postavljene i pergole od lamelirane gradje čime će se upotpuniti autentičan mediteranski stil. U toku je realizacija radova u unutrašnjosti objekta čime će biti obuhvaćena i adaptacija izložbenog prostora", navode iz Glavnog grada.

Glavni grad je za adaptaciju ovog objekta izdvojio 80.000 eura, a nakon završenih radova Kuslevova kuća u potpunosti će biti privedena namjeni u vidu organizacije različitih kulturnih manifestacija, protokolarnih aktivnosti, a koristiće se i kao autentičan izložbeni prostor u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније