Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Nataša Vukajlović, TVCG

10. 02. 2017. 19:54 >> 08:39

JANOVIĆ - STIJEPOVIĆ

Otvoren Omladinski centar u PG

Ministarstvo sporta, u saradnji sa Glavnim gradom i sistemom Ujedinjenih nacija, otvorilo je Omladinski centar u Podgorici. Taj objekat služiće za razmjenu iskustava generacija na kojima svijet ostaje.

Omladinski centar otvoren je u Bloku 5.

“Centar je spona između mladih i institucija, odnosno programa i drugih mogućnosti koje su mladima na raspolaganju. Centar će biti mjesto za okupljanje mladih, kreativno izražavanje i promociju njihovog stvaralaštva, pristup informacijama, ali i mjesto za različite događaje, promocije, tribine, radionice, izložbe, performanse i druge aktivnosti koje će kreirati sami mladi”, kazao je ministar sporta Nikola Janović.

Šef kancelarije UNICEF Bendžamin Perks centar vidi kao prekretnicu za unaprjeđenje omladinske politike i prevazilaženje izazova koji su pred mladima.

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je istakao da će mladi biti podržani iz lokalne uprave u svrhu ostvarivanja njihovih ciljeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније