Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj. [ TVCG ]

07. 10. 2024. 09:26 >> 09:26
1

INES MRDOVIĆ

"Podgorica neće doživjeti šavnički scenario"

Glavni grad, kada je riječ o izborima, neće doživjeti šavnički scenario kazala je za Dobro jutro Crna Goro Ines Mrdović iz Akcije za socijalnu pravdu. Poručuje da partije to neće dozvoliti te će od časa kada budu proglašeni konačni rezultati, početi sa pregovorima. Ne isključuje, kako kaže ni ponovne izbore, dodajuci da je u Crnoj Gori sve moguće.

“Meni lično ne bi bilo iznenađenje da “tas na vagi”, to jest partija Jakova Milatovića i URE,  odu u koaliciju sa DPS-om, sad bilo koja politička opcija, odnosno varijanta, bilo kroz neku vrstu manjinske podrške  ili tako što će na ravne časti podijeliti tu vlast. Kažem, ne bi mi bilo iznenađenje s tim što naravno  politički prosto, to treba procijeniti na način da će to partiji Milatovića i Abazovića,  to jest njihovoj političkoj grupaciji, kratkoročno donijeti korist, a dugoročno mislim da će biti na popriličnom gubitku”, kazala je Mrdović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније