Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

M.V.

18. 08. 2024. 19:46 >> 19:46
1

SAOPŠTENJE

DPS Budva: Novi izbori u Budvi potvrda da su promjene neophodne

Rasplet postizbornih razgovora, koji su doveli do raspisivanja novih vanrednih lokalnih izbora u Budvi – četvrtih u posljednje četiri godine, potvrda je da je došlo vrijeme za političke promjene u našem gradu te da je parlamentarnoj većini koja je već 8 godina na vlasti istekao rok trajanja, reklo su iz OO DPS Crne Gore u Budvi.

"Ovakav epilog potvrdio je ono što smo govorili u kampanji i u samoj izbornoj noći – da bez Demokratske partije socijalista neće biti moguće formirati vlast. Takođe, potvrdilo se da, umjesto odgovornosti prema građanima, na sceni u Budvi imamo međusobno partijsko razračunavanje nekadašnjih koalicionih partnera koji sada jedni druge optužuju za najteža krivična djela. Zbog svega navedenog vjerujemo da su novi izbori šansa da Budva konačno izađe iz začaranog kruga nakon najnovijeg razočarenja koje su građani doživjeli. Naš grad zaslužuje ozbiljnu, odgovornu i stabilnu gradsku upravu koja će istinski predstavljati interese građana Budve a ne interesnih lobija koji grad drže zarobljenim već godinama unazad", rekli su iz opštinskog odbora DPS Budva. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније