Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

B.B.

26. 05. 2024. 21:15 >> 21:14
Čitaj mi:

JOVANOVIĆ

Početni rezultati govore da ćemo biti najveće iznenađenje izbora

Nosilac liste Budva naš grad Nikola Jovanović istakao je da početni rezutati govore da su bili u pravu kada su najavljivali da će biti najveće iznenađenje izbora. Očekuje da će osvojiti najveći broj glasova i biti okosnica za formiranje buduće vlasti.

"Ponosan sam na sve urađeni u prethodna dva mjeseca, izašli smo iz političkih okvira i nijesmo imali političku centralu u Podgorici i pristali smo samo da služimo interesima građana Budve i nadam se da su to građani prepoznali", kazao je Jovanović.

Naglasio je da za sada ne može reći u procentima koliko imaju podrške, jer im pristiže materijal iz manjih izbornih mjesta, pa je nezahvalno na osnovu tog uzorka prognozirati brojku.

"Mi smo uradili samo par biračkih mjesta i nezahvalno je sada prognozirati. Biće potreban veći uzorak, ali vidimo da vodimo u odnosu na druge liste. Bilo je dosta nesnalaženja u radu biračkih odbora pa će taj proces brojanja glasova nešto duže trajati", kazao je Jovanović.

Nakon što OIK utvrdi rezultate praviće dogovore sa onima koji rade u interesu građana, a ne partikularnim ili političkim. Jasno je, kaže, sa kim neće dogovarati. Bilo je dosta prostora da nađemo kompromisa do sada, a nijesmo željeli da nastavimo praksu DPS.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније