Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J.

26. 09. 2024. 08:35 >> 08:36
1
Čitaj mi:

uprava za saobraćaj

Raspisan tender za izgradnju obilaznice oko Rožaja

Uprava za saobraćaj raspisala je tender za izgradnju obilaznice oko Rožaja, odnosno za preostale radove II faze.

Kako je saopšteno iz Uprave za saobraćaj, procijenjena vrijednost radova je oko 12 miliona eura sa PDV-om, a ponuđeni rok za završetak radova ne može biti kraći od 350 ni duži od 450 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

"Druga faza obilaznice je duga 2,6 km i povezuje magistralni put Berane-Rožaje u mjestu Dimiškin, sa ranije izgrađenom prvom fazom i regionalnim putem Rožaje - Peć, u mjestu Crnja. Dio radova je izveo Euro-asfalt i partneri po ugovoru koji je kasnije raskinut", istakli su iz Uprave za saobraćaj. 

Obilaznica oko Rožaja se gradi zbog potrebe izmještanja tranzitnog saobraćaja iz grada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније