Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.V.

11. 09. 2024. 18:12 >> 18:48
4
Čitaj mi:

SPAJIĆ

Evropa sad podigla realne zarade i penzije

Nastavak Evrope Sad 2 slijedi u oktobru 2024. za radnike, i januaru 2025. za penzionere, napisao je premijer Milojko Spajić na mreži Iks.

“Prosječna realna neto zarada i penzija 2013-2024. Realne vrijednosti penzija i zarada = nominalne neto zarade i penzije minus inflacija (index potrošačkih cijena) koristeći 2010. kao baznu godinu”, saopštio je Spajić uz grafički prikaz. .

Naglasio je da je Evropa Sad 1uspjela da podigne realne zarade, dok je prvi dio Evrope Sad 2 u januaru 2024. podizanjem minimalne penzije na 450 eura podigao i realne penzije.

“Nastavak Evrope Sad 2 slijedi u oktobru 2024. za radnike, i januaru 2025. za penzionere”, zaključio je premijer.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније