Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.B. [ Mina business ]

02. 09. 2024. 16:55 >> 16:55
Čitaj mi:

ODBOR DIREKTORA ZATRAŽIO

EPCG traži detaljnu informaciju o razlozima rezrješenja Saveljić

Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) zatražio je od Odbora direktora Solar gradnje detaljnu informaciju o razlozima razrješenja doskorašnje izvršne direktorice te kompanije Valerije Saveljić.

Odbor direktora EPCG odluku da se od Odbora direktora Solar gradnje traži ta informacija donio je na današnjoj vanrednoj sjednici u Nikšiću.

"Povodom inicijative Ministarstva energetike u vezi sa smjenom Odbora direktora Solar Gradnje, Odbor direktora EPCG je, na 11. vanrednoj sjednici, danas u Nikšiću, donio odluku kojom se od Odbora direktora Solar Gradnje traži detaljna informacija o razlozima razrešenja Saveljić", saopšteno je iz EPCG.

Kako se navodi, detaljna informacija odnosi se na kompletnu dokumentaciju u vezi sa predmetnim slučajem - predlog za razrešenje, odluka o razrešenju, zapisnik sa sjednice i ugovor o radu.

"Cijeneći činjenicu da se energetski sektor može unapređivati isključivo kroz saradnju svih relevantnih faktora, Odbor direktora EPCG će, po dobijanju odgovora od nadležnog organa Solar Gradnje, dalje korake u vezi sa ovim pitanjem preduzimati uz adekvatnu komunikaciju sa Ministarstvom energetike i podrazumijevajuće blagovremeno informisanje javnosti", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније