Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Milena Đurović-Stanojević [ RCG ]

26. 08. 2024. 15:40 >> 15:43
Čitaj mi:

MINISTARKA POZVALA

Sastanak Nišić i radnika "Košute" 9. septembra u Podgorici

Bivši radnici cetinjske "Košute" dobili su danas poziv od ministarke rada i socijalnog staranja Naide Nišić za sastanak u Podgorici, koji je planiran za 9. septembar, kazala je za Radio Crne Gore (RCG) predstavnica radnika Dijana Vujović.

"Raduje nas poziv iz ministarstva, i vjerujem da ćemo imati konstruktivan sastanak, te da ćemo konačno staviti tačku na ovu situaciju koja traje 28 godina", rekla je Vujović.

Podsjetila je da su već pola godine prinuđeni da blokiraju saobraćaj između Podgorice i Cetinja zbog neispunjenih potraživanja.

"Ovo ne znači da se i dalje nećemo okupljati jer ćemo sačekati ishod sastanka, a ponovo ćemo biti na Kruševom ždrijelu u ponedjeljak 2. septembra od 11 do 12 sati i 30 minuta", zaključila je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније