Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

19. 06. 2024. 17:32 >> 17:32
Čitaj mi:

milatović - drakić

PKCG da ima značajniju ulogu u procesu kreiranja ekonomskih politika

Privredna komora Crne Gore (PKCG), kao krovna institucija crnogorske privrede, mora imati značajniju ulogu u procesu kreiranja ekonomskih politika naše države, konstatovano je na sastanku predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa predstavnicima Privredne komore Crne Gore.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, Milatović je priio predsjednicu PKCG sa saradnicima, sa kojima je razgovarao o načinima buduće saradnje, kako bi zajednički doprinijeli stvaranju uslova za dalje jačanje naše ekonomije.

"Predsjednik Milatović je istakao da je u tom smislu potreban efikasniji rad državne administracije, koja će biti podrška privredi u procesu unaprjeđenja poslovnog ambijenta u našoj zemlji", navodi se u saopštenju.

On je, kako se dodaje, Privrednoj komori zahvalio na dosadašnjem doprinosu, uz očekivanje da će i dalje nastaviti da bude konstruktivan partner državi na putu ekonomskog napretka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније