Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.V.

11. 06. 2024. 12:25 >> 12:38
4

ODLUKA UO

Vladimir Drobnjak na čelu Fonda PIO

Finansijski ekspert Vladimir Drobnjak novi je v.d. direktora Fonda PIO, saznaje Portal RTCG. To je odluka Upravnog odbora Fonda PIO.

Drobnjak dolazi umjesto Ranka Aligurdića, koji je na direktorsku funkciju izabran prije tri godine. 

Inače, Drobnjak je nekada radio u NLB banci, u Komisiji za hartije od vrijednosti...

Na osnovu saglasnosti većine članova, Vlada je prošle sedmice donijela Odluku o razrješenju četiri člana Upravnog odbora Fonda PIO Crne Gore, zbog isteka mandata, i to Kemal Đečević, Branko Vešović, Željko Burić i Danilo Kaluđerović.

"Usvojena je i Odluka o imenovanju predsjednika i šest članova Upravnog odbora Fonda PIO Crne Gore“, rekli su tada iz Vlade.

Za predsjednika Upravnog odbora Fonda odlukom Vlade imenovana je Darka Džabasan, a za članove Katarina Kulušić, Dragan Ivanović, Velibor Bulatović, Danilo Kaluđerović, Željko Burić i Branko Vešović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније