Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ R.B. ]

10. 04. 2024. 15:47 >> 15:50

AERODROMI CRNE GORE

Drašković v.d. do izbora izvršnog direktora, više putnika nego 2019.

Aerodromi Crne Gore (ACG) su od 1. januara do 7. aprila 2024. godine opslužili preko 360 hiljada putnika što je 27 odsto više u odnosu na isti period 2019. godine, saopšteno je iz te kompanije. Do izbora izvršnog direktora Aerodroma na međunarodnom konkursu koji je objavljen danas, vršilac dužnosti biće Vladan Drašković, jednoglasno je odlučio Odbor direktora.

Prema najavama, Aerodrom Podgorica će tokom ljetnje sezone biti povezan sa više od 40 destinacija, a Aerodrom Tivat sa njih oko 40.

Petar Radulović, koji je do sada bio VD izvršnog direktora, ostaje na poziciji zamjenika izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, saopšteno je iz kompanije..

Odbor direktora smatra da je, u ovom trenutku, najvažnije da Aerodromi Crne Gore tokom ljetnje sezone funkcionišu efikasno i stabilno, između ostalog, i s obzirom na rast broja putnika u odnosu na 2019. godinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније