Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ A.B. ]

20. 11. 2023. 16:34 >> 16:34
1

SPAJIĆ SA PREDSTAVNICIMA PORTO MONTENEGRA

"Stvaranje dobrog biznis ambijenta je ključno za razvoj CG"

Stvaranje dobrog biznis ambijenta važno je za razvoj Crne Gore, zbog toga je neophodno čuti i glas investitora koji sprovode uspješne projekte u našoj zemlji, zaključeno je na sastanku premijera Milojka Spajića sa predstavnicima Porto Montenegra.

Na sastanku su predstavljena dosadašnja ulaganja, kao i najavljen najveći investicioni projekat u sklopu Porto Montenegra - Synchro.

Kako je saopšteno iz Vlade, razgovaralo se i o drugim mogućnostima saradnje i novim projektima.

Takođe, istaknuta je važnost međusobne podrške kako bi se uspostavio održiv poslovni ambijent, koji će omogućiti rast i prosperitet svih uključenih strana. Naročito lokalne zajednice.

Investitor je predočio i poteškoće sa kojima se susretao u prethodnom periodu, što je dobar osnov za rad na unaprjeđenju poslovnog okruženja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније