Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Б.

31. 10. 2023. 12:15 >> 12:16
1

U MINISTARSTVU FINANSIJA

Damjanović predao dužnost novom ministru Vukoviću

Nakon što je u Parlamentu izabrana 44. Vlada Crne Gore, danas je u Ministarstvu finansija zvanično izvršena primopredaja dužnosti. Naime, dosadašnji ministar finansija, Aleksandar Damjanović predao je dužnost novoizabranom ministru Novici Vukoviću.

Damjanović se osvrnuo na do sada preduzete aktivnosti u Ministarstvu finansija i upoznao Vukovića sa predstojećim obavezama iz ministarske agende, istakavši zadovoljstvo stanjem javnih finansija. Tom prilikom poželio je nasljedniku uspjeh u obavljanju odgovorne i zahtjevne funkcije, izrazivši uvjerenje da će mandat iskoristiti na način da stanje državnih finansija učini još boljim nego što je zatekao, na opštu dobrobit građana Crne Gore.

Kako navode u Ministarstvu, novoizabrani ministar Vuković zahvalio je kolegi Damjanoviću na srdačnoj dobrodošlici i istakao da će funkciji pristupiti odgovorno i u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, iskazujući zadovoljstvo što će predvoditi kolektiv, čiji je nekada bio član.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније