Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ MINA ]

03. 10. 2023. 15:38 >> 15:39

DAMJANOVIĆ

Detaljnije o saradnji sa Saudijskom Arabijom

O mogućnostima dalje saradnje Crne Gore i Saudijske Arabije detaljnije će biti razgovora na bilateralnom susretu ovog mjeseca u Marakešu u Maroku, saopšteno je na sastanku ministra finansija Aleksandra Damjanovića sa kolegama iz Saudijske Arabije.

Damjanović je održao onlajn sastanak sa ministrom finansija Saudijske Arabije, Muhamedom bin Abdulah Al-Jadanom i njegovim saradnicima.

Oni će se sastati na marginama Godišnjeg samita Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koji se održava ovog mjeseca u Marakešu.

"Razgovarano je o mogućnostima jačanja saradnje dvije zemlje, o čemu je prethodno bilo riječi na sastanku održanom protekle sedmice u Ministastvu finansija, gdje je gost bio generalni direktor za razvoj Saudijskog fonda za razvoj (SFD), Bandrea Albazi“, navodi se u saopštenju Ministarstva.

U ime Ministarstva finansija Crne Gore, sastanku su prisustvovali i državni sekretar Agron Ibrahimi, generalni direktor Direktorata za državni budžet Bojan Paunović i načelnica direkcije za javni dug Katarina Živković.

Iz Rijada, u ime tamošnjeg Ministarstva finansija, pored Al-Jadana, onlajn su se uključili pomoćnici ministra zaduženi za finansijsku politiku i međunarodne odnose.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније